Linkajánló
Textilből készített képeslapok és gyertyatartók
A textil színe és mintázata tetszőleges, ehhez válassz színében hozzá illő vékony kartonlapot. Cikcakk élű ollóval vágj ki belőle egy akkora téglalapot, ami félbe hajtva a kész képeslap méretét adja ki...
Karácsonyfadíszek saját kezűleg
A csomagolópapírból készült díszek elkészítéséhez olyan csomagolópapír szükséges, amelyen viszonylag nagyobb, 6-10 cm-es motívumok vannak. A zsinórral díszített gömbök akasztója masnival és golyóval egyaránt megoldható.
Vaníliás kifli
Kell: 15 dkg margarin. Na itt mindjárt álljunk meg! A boltban olvass: ne margarin krém legyen, mert csak mérgelődni fogsz. Ha megkéred anyukádat, nagymamádat, hogy mondjon gyorsan egy sütőmargarint, rá fogja vágni azt a nevet, ami a legjobb.
Sütőtökleves Zsuzsa módra
Végy egy mosolygós, szép sárga sütőtököt, annak bármely típusát. A mennyiséget az dönti el, hogy hány éhes száj várja a gőzölgő, ínycsiklandó levest. A recept igen rugalmas!
Örökzöld adventi koszorú
Az örökzöldekkel bevont koszorút tetszés szerint díszítheted tobozokkal, dióval, bogyókkal vagy egyéb csecsebecsékkel (virágboltokban és hobbiboltokban széles kínálata van az ilyen apró díszeknek).
Sütőtökleves édesen
Ha valaki túl idegennek érzi a sütőtök ízéhez képest a hagymát-szalonnát, legyen igaza, élvezze a sárga téli ízt édesen. Induljunk ki egy másik receptből.
Itt a karácsony!
Ha szereted a hasad, akkor azért, ha szeretnéd, de nem mered szeretni, akkor azért, szóval szeretettel várunk új lapunkon. Ötlettár, receptek, tippek... a lényeg, hogy mindenki jól járjon.
legelső oldal előző oldal1 2
© halmaz.hu